onsdag 2 september 2009

Been there, done that!


Tänk så här. Firmafest på fredagen. En sån där skön firmafest som är lite för blöt och håller på lite för länge. Där omdömet sviker en aning. Sen en kräftskiva dagens efter. En sån där skön kräftskiva som startar med minst sju-åtta whisky innan man dukat upp de smålänska kräftorna på bordet. Och till det snaps. En sån där kräftskiva som avslutas med en halvdeciliter sprit sekunden innan man ska gå till sängs. Tänk vidare en morgon med bakfyllan från helvetet. Där man på allvar inte vågar sätta sig i bilen förrän framåt elva och sen köra in till stan med öppna fönster för hålla tillbaka de värsta kräkreflexerna.

Tänk er därefter 6 timmar på Gröna Lund tillsammans med 10.000-tals skrikande barn som springer fram och tillbaka, som om de vore en ologisk ström av dödliga småkryp vars enda uppgift är att kunna fälla sitt byte till marken för att sedan avsluta dess lidande. Där den enda som kan stoppa all rörelse är en fiolspelande hob. Kan ni tänka er det? Been there, done that!

5 kommentarer:

Berit Brynja sa...

Hahaha! Lyllos dig!!!

Hank sa...

Lyllos! Jorå, verkligen. Men barnen var glada och ett löfte är ett löfte. Undrar vad jag kommer lova härnäst?

hanna sa...

Att bränna sig på en pannkakssmet är inte så svårt, bara man är villig att lägga ner lite möda i projektet.
Man vänder helt enkelt en pannkaka innan den är ens nästan klar (se gärna till att ha rikligt med hett smör i pannanockså), släpp ner pannkakan igen med ett BLATT, och den svedda näsan är ett faktum.

Johan - Koksalt sa...

Vad ska man säga....

Världsklass på det där...

watch simpsons sa...

Beautiful attractive information is visible in this blog and the very good article are procession in this blog. This info is very helpful for me with my project time and trust you very much for using the valuable info in this blog.
http://www.zsimpsons.com/